*

woensdag 27 juli 2016

Zeeuwse OV-kaart succes


Gepubliceerd op: 08-06-2010, 15:29 uurDoorsturen Print deze pagina

MIDDELBURG - De gratis Zeeuwse OV-chipkaart is een succes. In de eerste week dat de kaart beschikbaar werd gesteld door de provincie hebben al meer dan 5.000 Zeeuwen het vervoersbewijs aangevraagd.

Sinds 1 juni biedt de provincie Zeeland een speciale Zeeuwse editie van de chipkaart aan. Men bespaart dan zo € 7,50 op de aanvraag en ontvangt tevens een speciale Zeeuwse editie. De actie is een enorm succes.

Op vrijdag 4 juni is de provincie Zeeland tevens gestart met de mogelijkheid om de kaart op locatie aan te vragen bij het OV-chipkaart Infopunt. Hiermee wil de provincie Zeeland hulp bieden bij het aanvragen van de kaart. Zo kan er bij het OV-chipkaart Infopunt ook een digitale foto gemaakt worden voor op de kaart.

Voor het aanvragen van de kaart bij het OV-chipkaart Infopunt is het belangrijk dat u beschikt over internetbankieren. Er moet namelijk een iDeal betalingstransactie van Euro 0,01 plaatsvinden ter verificatie van het rekeningnummer. Dit is nodig om de kaart automatisch op te kunnen laden met saldo. Op deze manier heeft u altijd voldoende saldo op uw kaart en hoeft u nooit meer naar een balie of automaat om de kaart op te laden.

Om teleurstellingen en lange wachtrijen bij het OV-chipkaart Infopunt te voorkomen raadt de provincie aan om uw TAN-code, e.dentifier, acceskey of random reader mee te nemen. Dit is namelijk nodig om de iDeal transactie succesvol te kunnen voltooien bij het OV-chipkaart Infopunt. Indien u niet beschikt over internet-bankieren kunt u ook een schriftelijk aanvraagpakket afhalen bij het OV-chipkaart Infopunt of kosteloos bestellen via 0900-2100 800 (lokaal tarief).

Voor meer informatie en de exacte locaties kunt u kijken op de website www.zeeuwseovchipkaart.nl of bellen met 0900-2100 800 (lokaal tarief).

 

Reacties:

Nieuwe reactie plaatsen:
Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties.

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw bericht:
Aantal tekens:
0 van 500
Deze reactie insturen!

Reacties op dit artikel (0):

Weer & verkeer

Actuele verkeerinformatie (13:24 uur)
Er zijn 9 meldingen, waarvan 3 files (10 km)

Weersvoorspelling morgen
Minimum: 17° Windrichting: VAR
Maximum: 22° Windkracht: 2 bft

Artikelen zoeken

Zoeken!

Agendaberichten

Contact met de redactie

Heeft u interessante informatie, foto's, video- beelden of nieuwstips? Neem dan contact op met onze redactie!

Telefoon: 0118-714720
Telefax: 0118-714013

E-mail: redactie@zeeuwseregio.nl

Post: Klarinetweg 37, 4337 RB Middelburg.

RSS

Voeg onze RSS-feed toe aan jouw reader.